0726.783.807(Orange), 0749 560.236(Telekom) office@unick.ro, vanzari@unick.ro

  • Cosul tau   0 0,00 RON

    Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

    Subtotal: 0,00 RON

Termeni si conditii

S.C. Unick International S.R.L. cu sediul in Str. Oituz nr.2, Bragadiru, Judet Ilfov, CUI RO16414270 inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/7581/2004 detine drepturile intregului continut al magazinului online www.unick.ro . Cumpararea sau doar vizitarea paginilor de pe site implica acceptarea de catre dvs a termenilor si conditiilor ce urmeaza a fi detaliate mai jos.

 

Drepturi de autor

Continutul integral al site-ului www.unick.ro incluzand texte, imagini, scripturi si alte documente sunt proprietatea S.C. Unick International.  Folosirea acestora fara acordul scris al companiei noastre se pedepseste conform legii.

 

Confidentialitate

Pentru a putea cumpara de pe www.unick.ro trebuie sa ne furnizati datele dvs personale pentru intocmirea facturii si documentelor de transport. Compania noastra se obliga sa nu instraineze, sa vanda sau sa foloseasca in alte scopuri datele personale decat cu acordul dvs. Datele dvs personale (adresa de email) pot fi folosite de catre Unick International pentru a va trimite in format electronic materiale informative despre produsele comercializate de magazinul online. Va puteti dezabona de la primirea acestor materiale oricand doriti dvs.

 

Descrierea produselor

Descrierea produselor comercializate de noi a fost realizata pe baza datelor de la producator, precum si prin testarea de catre personalul nostru. Uneori descrierea poate fi incompleta datorita unor informatii incomplete provenite de la producatori sau de la furnizori. Pozele de prezentare pot fi doar informative si nu reprezinta o regula generala pentru acel tip de produs.

Descrierea si imaginile produsele comercializate pe siteul nostru pot fi modificate fara o notificare prealabila.

 

Disponibilitatea produselor

Deoarece compania noastra vinde si prin alte mijloace de comert inclusiv site uri de anunturi, produsele afisate pe site-ul www.unick.ro nu sunt reactualizate zilnic. Pentru detalii legate de stocurile si disponibilitatea produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul numerelor de telefon, adresele de email sau de mesagerie puse la dispozitie pe site.

 

Inregistrarea pe site

Pe site-ul www.unick.ro va puteti creea un cont de utilizator cu o parola. Pe baza acestora puteti comanda produse de pe site ul nostru. Aveti acces deasemenea acces la activitatea dvs din momentul creearii contului. Va recomandam sa pastrati in siguranta parola de acces pe site ul nostru intrucat pentru orice activitate desfasurata prin contul dvs de utilizator sunteti responsabil.

 

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

 

Garantia produselor

Compania S.C. Unick International S.R.L. isi asuma responsabilitatea de a acorda garantie 12 Luni pentru produsele afisate pe site in afara produselor speciale care au garantia afisata pe pagina produsului .

In momentul constatarii unei defectiuni va rugam sa ne contactati si sa stabilim de comun acord termenii de livrare, costul transportului si data rezolvarii garantiei.

Garantia se acorda oricarui produs cumparat de pe site care nu prezinta defectiuni provocate intentionat de catre cumparator sau avariidatorate unor accidente sau calamitati naturale.

Pentru detalii suplimentare legate de garantie va rugam accesati pagina : Garantia Produselor.

 

Termeni si conditii de livrare

Comenzile online vor fi livrate doar dupa contactarea telefonica de catre un agent al societatii noastre a cumparatorului. In acest sens va rugam sa lasati un numar de telefon mobil valid.

 

Termenul de livrare al produselor comandate este de maxim 48 ore din momentul confirmarii telefonice a comenzii in cazul in care se foloseste firma de curierat rapid. In cazul in care se alege transportul prin Posta Romana, termenul de livrare este conform site-ului postei romane de maxim 5 zile lucratoare in functie de pozitionarea localitatatii dvs.

Produsele comandate de pe site se pot ridica si personal de la depozitul nostru din Str. Oituz nr.2, Bragadiru, judet Ilfov de luni pana vineri intre orele 10-18.

In acest moment colaboram cu firma de curierat rapid Urgent-Cargus. Pentru a afla lista localitatilor aflate in aria lor de acoperire fara km suplimentari accesati urmatorul link URGENT. Pentru localitatile care nu se afla in aria lor de acoperire se percepe o taxa de catre firma de curierat pentru km suplimentari, taxa care va fi suportata exclusiv de catre cumparator. Pentru acei cumparatori care locuiesc in localitati aflate in afara ariei de acoperire exista posibilitatea de a ridica coletul din localitatea cea mai apropiata in care se afla un punct de lucru al Urgent Curier. Fiecare colet primeste un numar intern de expediere (Serie AWB). Cu acest numar puteti afla pe pagina https://www.urgent-curier.ro/ detalii despre expeditie.

 

In cazul in care dvs platiti transportul puteti alege si alta firma de curierat rapid.

 

Va rugam sa ne furnizati datele de contact corecte, in special numarul de telefon intrucat veti fi contactat de agentul firmei de transport inainte de a ajunge cu coletul la dvs. Daca nu veti fi gasit la destinatie coletul se poate ridica de la sediul Urgent Curier din localitatea dvs sau cea mai apropiata localitate cu un sediu Urgent Curier.

In cazul coletelor trimise prin Posta Romana veti fi instiintat printr-un aviz sa va prezentati la oficiul postal pentru ridicarea coletului. In unele cazuri dureaza destul de mult pana cand veti primi avizul, de aceea va recomandam sa mergeti direct la oficiul postal la care sunteti arondat daca nu ati primit in maxim 4-5 zile acest aviz.

 

Pentru comenzi mai mari putem asigura transportul si cu vehiculele societatii noastre, in acest sens va rugam sa ne contactati.

Pentru comenzi mai mari de 250lei (TVA inclus) beneficiati de transport gratuit in localitatile aflate in aria de acoperire a Urgent Curier.

 

Conditii si termene de plata

Plata comenzilor se va efectua la livrarea produselor (ramburs - la sosirea curierului sau la ridicarea de la oficiul postal al coletului) sau in avans. Societatea Unick International isi rezerva dreptul de a solicita plata unei comenzi in avans prin ordin de plata. Confirmarea platii va fi trimisa la adresa office@unick.ro, urmand ca dupa confirmarea transferului in contul bancar al societatii noastre sa trimitem comanda dvs.

 

Preturi

Preturile afisate pe site-ul www.unick.ro includ TVA 20%. In acest pret nu este inclus costul de livrare al produsului decat daca produsul face parte dintr-o oferta speciala.

Pretul de achizitie/facturare este cel stabilit cu consultantul de vanzari in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale preturilor pe site fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

 

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv . Renuntarea si returnarea produsului se aplica doar la produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceiasi stare in care a fost livrat (ambalaj original, cu toate accesoriile primite, fara sigilii deteriorare si toate documentele care l-au insotit). Cheltuielile de retur sunt suportate exclusiv de catre client, rambursarea contravalorii se va face in maxim 30 zile de la retur.

 

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor pentru care a fost facuta proba ori instalare software ( programe licentiate) si au fost ridicate de catre cumparator direct de la sediul nostru.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

 

Dispozitii finale

SC Unick International isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.unick.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 

Daca nu ati gasit aici raspuns la intrebarile dvs, contacteaza-ne prin formularul de contact de la adresa www.unick.ro/contacts. sau la numerele de telefon afisate pe site.