Despre Noi

Prin magazinul online www.unick.ro , SC Unick International SRL va ofera ca importator direct calculatoare second hand, laptopuri second hand, imprimante second hand HP laserjet, imprimante second hand multifunctionale, monitoare second hand tft sau led , componente second hand pentru calculatoare, componente second hand pentru laptopuri la preturi foarte avantajoase .

Toate produsele provin din tarile Uniunii Europene, reprezentand loturi de produse ce au fost schimbate de-a lungul timpului de diverse companii. Aceastea au fost testate si reconditionate inainte de a fi vandute. Intrucat dorim sa oferim o calitate superioara a produselor comercializate de noi am ales sa va oferim doar marci de renume cum ar fi: Dell, HP/Compaq, Lenovo, Fujitsu, Toshiba, Philips, Asus, Acer, Packard Bell.

Gama de calculatoare second hand acopera o plaja larga de produse cu procesoare incepand de la Core 2 Duo pana la Intel core i3, i5 sau i7. Acestea pot fi configurate la cerere, putand adauga memorie suplimentara, Hdd mai mare, software licentiat.

Deoarece exista o cerere mare pentru laptopuri second hand am reusit sa importam modele foarte fiabile de laptopuri care pot satisface nevoile personale ale fiecaruia in ceea ce priveste portabilitatea. In acest sens am selectat numai modele de succes ale renumitelor branduri Dell, HP, Sony, Lenovo, Toshiba, Asus, Acer.

Intrucat orice calculator second hand sau laptop second hand are nevoie de un sistem de operare ca sa functioneze, va propunem licente speciale Microsoft Refurbished Windows 10 Home sau Windows 10 Profesional la preturi promotionale.

Am reusit de asemenea sa importam imprimante second hand care ne-au dovedit de-a lungul timpului ca sunt un ajutor de nadejde la birou sau acasa. Ne-am axat in principal pe modelele de HP laserjet alb/negru sau color, formate A4 sau A3.

Modelele de monitoare second hand pe care le comercializam sunt atent testate si incadrate in diverse grade, in functie de gradul lor de uzura. Principalele marci pe care le comercializamsunt Dell, HP, Samsung, Philips, LG, Belinea. Avem o gama variata de monitoare cu diagonale de 15” ,17” , 19”, 20”, 21”, 22”,24” cu display normal sau wide, TFT sau Led. 

Transportul produselor se face prin firme de curierat rapid in toate judetele tarii, in orice localitate aflata in aria de acoperire a curierului .

Pentru comenzi mai mari putem asigura transportul cu autoturismele societatii noastre pentru distante de pana in 150-200km.