Retur produse

Intrucat dorim ca orice client de-al nostru sa fie multumit pe deplin de achizitia facuta de pe site-ul unick.ro, oferim posibilitatea returnarii produsului in cazul in care nu sunteti multumit de produsul cumparat

In acest sens va rugam sa completati formularul de retur. In maxim 3 zile lucratoare veti fi contactat de un reprezentant al societetii noastre pentru a stabili detalii legate de acest retur. NU trimiteti coletul inainte de a fi contactat de reprezentantul nostru.

In cazul acceptului nostru produsul trebuie sa ajunga la sediul nostru de la adresa Str. Muzelor nr.7, Bragadiru, Judet Ilfov, costul transportului revenind exclusiv cumparatorului. Produsul trebuie sa fie ambalat corespunzator, sa contina toate accesoriile livrate initial, inclusiv factura si certificatul de garantie

Nu se pot returna urmatoarele tipuri de produse:

- Calculatoare/laptopuri pe care au fost instalate sisteme de operare licentiate

- Componentele de PC sau laptop (hdd, memorie, procesoare, surse, placi video etc)

- Consumabile (cartuse imprimante, cuptoare imprimante, baterii laptop, tastaturi, mousi, etc)

Nu vor putea fi returnate produsele care:

- prezinta deteriorari (lovituri, zgarieturi, arsuri, crapaturi, urme de lichide etc).

- au fost avariate in urma unor calamitati naturale sau accidente (incendii, supra alimentare, inundatii, alunecari de teren etc)

- imprimante care au imprimat mai mult de 50 pagini

Ca urmare a returnarii produsului beneficiati de cateva optiuni:

- returnarea valorii produsului

- inlocuirea produsului cu unul identic

- achizitia altui produs cu aceiasi valoare

- achizitia unui produs cu valoare mai mare si achitarea diferentei dintre cele 2 produse

In cazul in care clientul solicita returnarea valorii produsului care a fost trimit prin firma de curierat initial, din suma totala de rambursat se vor scadea 40 lei care reprezinta valoarea primului transport al produsului catre client.

In cazul inlocuirii produsului sau achizitiei altui produs cu achitarea diferentei, cumparatorul va achita costurile de transport.

 Cererea de retur sau inlocuire poate fi refuzata daca au fost deja 2 cereri anterioare de retur.

Daca produsul trimis pentru retur/inlocuire nu corespunde conditiilor anterioare, acesta va fi returnat la adresa de la care s-a expediat pe cheltuiala clientului.

Formular de retur