Calculatoare Gaming Performante la Unick.ro

Explorați selecția Unick.ro de calculatoare gaming, fie că sunteți în căutarea unui sistem ieftin sau a celui mai bun calculator de gaming. Oferim o gamă variată, de la calculatoare gaming accesibile până la sisteme high-end, toate gata să vă propulseze în inima acțiunii. Fiecare calculator gaming de la Unick.ro este construit pentru a oferi performanță maximă, asigurând o experiență de joc fluidă și imersivă.
1.100,00 Lei 935,00 Lei
Model PCZ230 Generatie Procesor i7 Generatia 4 Model Procesori7-4790 Socket ProcesorLGA 1155 Capacitate Memorie16Gb

La Unick.ro, pasiunea noastră pentru gaming se reflectă în fiecare sistem pe care îl oferim. Calculatoarele noastre gaming sunt meticulos construite și testate pentru a satisface și cele mai exigente cerințe ale gamerilor. De la procesoare puternice, plăci grafice avansate, până la sisteme de răcire eficiente și opțiuni de personalizare, fiecare aspect este gândit pentru a oferi performanța pe care o doriți.

Performanță și Calitate

Diversitate de Configurații: Alegeți dintr-o gamă largă de configurații pentru a găsi calculatorul de gaming perfect pentru nevoile și bugetul dumneavoastră.
Tehnologie de Ultimă Oră: Echipate cu componente de ultimă generație, calculatoarele noastre oferă puterea necesară pentru a rula cele mai noi jocuri în condiții optime.
Prețuri Competitive: Obțineți cel mai bun raport calitate-preț, cu calculatoare gaming care oferă performanțe de top fără a vă golii buzunarele.

Experiență Gaming Superioră

Design Personalizat: Cu posibilități de customizare, fiecare calculator poate fi adaptat pentru a reflecta stilul personal al fiecărui gamer.
Suport și Garanție: Beneficiați de suport tehnic dedicat și garanție pentru achizițiile dumneavoastră, pentru o experiență de gaming fără griji.

Indiferent dacă sunteți un gamer începător sau un veteran experimentat, calculatoarele gaming de la Unick.ro sunt concepute pentru a vă oferi experiența de joc pe care o meritați. Alegeți performanța, alegeți Unick.ro pentru calculatorul dvs. de gaming și fiți mereu un pas înaintea adversarilor!

Filtre
Producatori (1)
Pret

Lei  –  Lei

  • 1100Lei
  • 1100Lei
Procesor
    Afiseaza toate (6)