Livrare si retur produse

LIVRARE SI TRANSPORT

Comenzile dumneavoastra sunt procesate in maxim 24 ore de la data lansarii comenzii si vor fi livrate doar dupa contactarea si acceptul dumneavoastra legat de detaliile despre produsele comandate, de data de livrare, tipul platii. 

La Unick International aveti posibilitatea de a deschide si verifica coletul la livrare in prezenta curierului.

Comenzile date in zilele de Luni-Vineri pana in ora 12 vor fi procesate in aceiasi zi si vor fi livrate in aceiasi zi sau maxim ziua urmatoare in functie de numarul de comenzilor .

Comenzile date in zilele de Vineri dupa ora 12, Sambata si Duminica vor fi procesate in ziua de Luni a saptamanii urmatoare si aceiasi zi si vor fi livrate in aceiasi zi (luni) sau maxim ziua urmatoare (marti) in functie de numarul de comenzi din acel weekend .

Comenzile vor fi expediate prin curier rapid oriunde in tara. Comenzile care depasesc 400 lei (TVA inclus) vor beneficia de transport gratuit. Pentru comenzi pana in 400 lei transportul va fi suportat de cumparator.

Coletul ajunge la dumneavoastra in 24 -48 ore din momentul preluarii coletului de catre firma de curierat.

NU SE POT RIDICA PRODUSE DE LA PUNCTUL DE LUCRU DECAT IN SITUATIA IN CARE AU FOST ACHITATE DEJA PRIN OP SI BANII AU AJUNS DEJA IN CONTUL SOCIETATII.

Produsele se pot achita prin ordin de plata, online cu card bancar prin NETOPIA sau ramburs la sosirea curierului.

Pentru orice alte informatii suplimentare va stam la dispozitie pe email sau la telefoanele de contact.

IN CAZUL IN CARE NU SE DORESTE PLATA PRIN RAMBURS SI SE OPTEAZA PENTRU PLATA PRIN VIRAMENT BANCAR, COLETELE VOR FI TRIMISE CATRE CLIENT DUPA CONFIRMAREA PRIMIRII BANILOR IN CONT.

 

RETUR PRODUSE

Intrucat dorim ca orice client de-al nostru sa fie multumit pe deplin de achizitia facuta de pe site-ul unick.ro, oferim posibilitatea returnarii produsului in primele 15 zile de la data cumpararii , in cazul in care nu sunteti multumit de produsul cumparat.

In acest sens va rugam sa completati formularul de retur. In maxim 3 zile lucratoare veti fi contactat de un reprezentant al societetii noastre pentru a stabili detalii legate de acest retur. NU trimiteti coletul inainte de a fi contactat de reprezentantul nostru.

In cazul acceptului nostru produsul trebuie sa ajunga la sediul nostru de la adresa Str. Muzelor nr.7, Bragadiru, Judet Ilfov, costul transportului revenind exclusiv cumparatorului. Produsul trebuie sa fie ambalat corespunzator, sa contina toate accesoriile livrate initial, inclusiv factura si certificatul de garantie

Nu se pot returna urmatoarele tipuri de produse:

- Calculatoare/laptopuri pe care au fost instalate sisteme de operare licentiate

- Componentele de PC sau laptop (hdd, memorie, procesoare, surse, placi video etc)

- Consumabile (cartuse imprimante, cuptoare imprimante, baterii laptop, tastaturi, mousi, etc)

Nu vor putea fi returnate produsele care:

- prezinta deteriorari (lovituri, zgarieturi, arsuri, crapaturi, urme de lichide etc).

- au fost avariate in urma unor calamitati naturale sau accidente (incendii, supra alimentare, inundatii, alunecari de teren etc)

- imprimante care au imprimat mai mult de 50 pagini

Ca urmare a returnarii produsului beneficiati de cateva optiuni:

- returnarea valorii produsului

- inlocuirea produsului cu unul identic

- achizitia altui produs cu aceiasi valoare

- achizitia unui produs cu valoare mai mare si achitarea diferentei dintre cele 2 produse

In cazul in care clientul solicita returnarea valorii produsului care a fost trimis prin firma de curierat, acesta va suporta costul transportului pentru retur, din suma totala de rambursat se va scadea valoarea primului transport al produsului catre client.

In cazul inlocuirii produsului sau achizitiei altui produs cu achitarea diferentei, cumparatorul va achita costurile de transport.

 Cererea de retur sau inlocuire poate fi refuzata daca au fost deja 2 cereri anterioare de retur.

Daca produsul trimis pentru retur/inlocuire nu corespunde conditiilor anterioare, acesta va fi returnat la adresa de la care s-a expediat pe cheltuiala clientului.

Formular de retur