Politica de confidentialitate

UNICK INTERNATIONAL S.R.L.

S.C. Unick International S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Drumul Taberei nr.103, Bl. A10, Sc. F, Ap. 84, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/7581/2004, avand Codul Unic de Inregistrare RO16414270 doreste sa va informeze ca din 25 mai 2018 a devenit aplicabil Regulamentul European privind Protectia Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016 ("GDPR").

Politica de confidentialitate descrie modul prin care societatea, UNICK INTERNATIONAL S.R.L., colecteaza, stocheaza și utilizeaza datele clientilor in momentul in care viziteaza sau folosesc website-ul www.unick.ro    .

Politica de confidențialitate este in vigoare din data de 22.05.2018.

Dorinta noastra este de a oferi clientilor cele mai bune servicii, totodata respectand dispozitiile legale în domeniul protecției datelor cu caracter personal si a Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 („GDPR”).

Mai exact, Art. (14) - (23) din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) care a fost publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L111/04.05.2016 si poate fi accesat aici.

Rezumat.

Mai jos veti regasi o imagine generala asupra politicii de confidențialitate si a modalitatii prin care obținem, stocam și utilizam datele clientilor care acceseaza website-ul.

Operatorul de date: UNICK INTERNATIONAL S.R.L. poate colecta sau obtine informații despre dumneavoastră:

- Prin accesarea website-ului www.unick.ro .

- Prin abonarea la Newslettere.

Strangem informatii despre modul prin care folositi serviciile noastre, cum ar fi tipurile de conținut pe care le vizualizati, frecventa dar si durata activitatilor in vederea imbunatatirii acestora. Toate aceste elemente fiind adunate de pe website.

In momentul in care intrati pe website-ul www.unick.ro  , datele sunt colectate prin intermediul cookie-urilor si a tehnologiilor asemanatoare.

Uneori si de la terte parti.

Care sunt informatiile pe care le colectam atunci cand accesati website-ul nostru www.unick.ro :

a) Nume, detalii de contact, informatii din cookie-uri, informaíi despre dispozitivul utilizat (spre exemplu tipul de dispozitiv si navigator web), data/ora la care ați accesat website-ul nostru și pe ce ați pagini de produse ati intrat, locația geografica bazata pe adresa IP.

b) Numele companiei sau a business-ului dumneavoastra daca va fi completat de client.

Cum colectam informații si de la terte parti:

a) Prin intermediul site-urilor web și a integrarilor de la terti, din cadrul serviciilor UNICK INTERNATIONAL S.R.L.

b) Atunci cand folositi aplicații, website-uri sau alte servicii de la terte parti care utilizeaza sau sunt integrate în serviciile noastre.

Comercianții, furnizorii de servicii și alți parteneri.

Putem transmite detalii catre comercianți, furnizori de servicii si/sau alti parteneri in vederea solutionarii unor servicii tehnice de infrastructura. Pentru analizarea modului de utilizare a serviciilor noastre, calcularea eficentei reclamelor și serviciilor oferite, furnizarea de asistenta sau efectuarea de sondaje.

Timpul de stocare a datelor.

Datele Personale vor fi utilizate doar pana la finalizarea procesului realizare si finalizare cu succes a comenzilor. Daca ati optat pentru includerea acestora in baza noastra de date, in oricare dintre modalitatile de mai sus, le vom putea utiliza pana la momentul in care vom avea consimtamantul dumneavoastra de a le retrage in ceea ce priveste aceasta prelucrare.

In cazul in are datele personale vor fi necesare in scopuri financiar-contabile, acestea vor fi stocate, pentru acest scop, pe perioada impusa de dispozitiile legale (5 ani de la inchiderea exercitiului financiar in cursul caruia a avut loc ultima prelucrare).

Daca Datele Personale sunt necesare in scopul apararii unui drept al nostru in fata instantelor de judecata, acestea vor fi stocate pentru perioada termenului de prescriptie a dreptului la actiune sau pe perioada derularii oricarui litigiu in fata instantelor de judecata.

La momentul interventiei oricareia dintre situatiile mentionate anterior, vom sterge Datele Personale din baza noastra de date si vom lua masuri rezonabile pentru a solicita si clientilor nostri carora le-am dezvaluit aceste Date Personale sa le stearga din baza lor de date.

Securizarea informațiilor .

Dorim ca informatiile pe care dumneavoastra ni le oferiti sa fie mereu in siguranta, motiv pentru care vom implementa toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru asigurarea securitatii acestora impotriva distrugerii accidentale, pierderii, divulgarii neautorizate.

Personalul nostru este instruit in ceea ce priveste modul in care trebuie sa gestioneze informatiile primite de la dumneavoastra, clientii si furnizorii nostri isi asuma, la randul lor, obligatii de confidentialitate, iar sistemele noastre informatice sunt astfel protejate incat sa previna, pe cat permite tehnologia de la acest moment, incidentele de securitate.

In ceea ce priveste web-site-ul www.unick.ro, sunt adoptate masuri de securitate pentru serverele care gazduiesc web-site-ul, acestea include: sisteme Antivirus, Firewall, control regulat si scanari de securitate.

Drepturile clientilor asupra datelor.

Deoarece prelucram date personale ce va apartin, dumneavoastra beneficiati de mai multe drepturi conferite de legislatia in domeniul protectiei datelor. Aceste drepturi sunt urmatoarele:

a) Dreptul de a solicita Societatii acces la Datele Personale (in temeiul art. 15 din GDPR) si care presupune dreptul de a obtine o confirmare din partea Societatii ca prelucreaza Date Personale ce va apartin, precum si informatii cu privire la: scopul prelucrarii, categoriile de date prelucrate, destinatarii acestora, perioada de stocare a acestora, existenta dreptului de a ne solicita rectificarea sau stergerea Datelor Personale, restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de opozitie, a dreptului de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere, daca exista un proces decizional automatizat, respectiv daca sunt luate decizii doar ca urmare a prelucrarii automate de date cu caracter personal, daca datele sunt transferate catre tari terte si ce garantii au fost implementate de catre noi pentru a se asigura securitatea datelor transferate.

b) De de a solicita reprezentantilor UNICK INTERNATIONAL S.R.L. rectificarea, fara intarzieri nejustificate, a Datelor Personale care nu mai corespund situatiei actuale, in temeiul art. 16 din GDPR; UNICK INTERNATIONAL S.R.L.  va derula periodic actiuni de actualizare a bazelor de date, situatie in care veti putea primi solicitari in acest sens. Insa, va rugam ca si dumneavoastra sa ne contactati imediat ce Datele Personale pe care ni le-ati trimis s-au modificat pentru a face actualizarile necesare.

c) Dreptul de a va retrage consimtamantul pe care ni l-ati acordat pentru prelucrarea Datelor Personale si de a solicita stergerea acestora, cu mentiunea ca retragerea consimtamantului nu va afectata legalitatea prelucrarii efectuata pe baza acestui consimtamant, inainte de retragerea lui de catre dumneavoastra sau in alte cazuri prevazute de art. 17 din GDPR;

d) Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii pana la efectuarea rectificarii Datelor Personale sau, in masura in care va opuneti prelucrarii, pana la momentul solutionarii acestei cereri sau in alte cazuri prevazute de art. 18 din GDPR;

e) Dreptul de a va opune prelucrarii Datelor Personale in scopul primirii de Newsletters, in temeiul art. 21 din GDPR;

f) Dreptul de a va adresa cu o plangere in fata unei autoritati de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal sau instantelor de judecata;

g) Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Dreptul de a obiecta cu privire la prelucrarea datelor pentru anumite scopurim comunicate de dumneavoastra

Pentru oricare alte detalii suplimentare sau intrebari cu privire la cele mentionate mai sus, precum si pentru exercitarea oricaruia dintre drepturile dumneavoastra, puteti transmite o cerere in scris pe adresa de emailm, office@unick.ro ,sau la adresa noastra din Str. Muzelor nr. 7, Bragadiru, Judet Ilfov .

De asemenea, daca doriti stergerea datelor cu caracter personal sau ca acestea sa nu fie stocate sub nici o forma in baza de date a UNICK INTERNATIONAL S.R.L.  puteți transmite o solicitare pe adresa de email: office@unick.ro .

Iti vom raspunde in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la primirea mesajului tau.