Termeni si conditii

S.C. Unick International S.R.L. cu punctul de lucru in Str. Muzelor nr.7, Bragadiru, Judet Ilfov, CUI RO16414270 inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/7581/2004 detine drepturile intregului continut al magazinului online www.unick.ro . Cumpararea sau doar vizitarea paginilor de pe site implica acceptarea de catre dvs a termenilor si conditiilor ce urmeaza a fi detaliate mai jos.

Drepturi de autor

Continutul integral al site-ului www.unick.ro  incluzand texte, imagini, scripturi si alte documente sunt proprietatea S.C. Unick International. Folosirea acestora fara acordul scris al companiei noastre se pedepseste conform legii.

Confidentialitate

Pentru a putea cumpara de pe www.unick.ro  trebuie sa ne furnizati datele dvs personale pentru intocmirea facturii si documentelor de transport. Compania noastra se obliga sa nu instraineze, sa vanda sau sa foloseasca in alte scopuri datele personale decat cu acordul dvs. Datele dvs personale (adresa de email) pot fi folosite de catre Unick International pentru a va trimite in format electronic materiale informative despre produsele comercializate de magazinul online. Va puteti dezabona de la primirea acestor materiale oricand doriti dvs.

Pentru detaliere va rugam consultati pagina Politica de confidentialitate.

Descrierea produselor

Descrierea produselor comercializate de noi a fost realizata pe baza datelor de la producator, precum si prin testarea de catre personalul nostru. Uneori descrierea poate fi incompleta datorita unor informatii incomplete provenite de la producatori sau de la furnizori. Pozele de prezentare pot fi doar informative si nu reprezinta o regula generala pentru acel tip de produs.

Descrierea si imaginile produsele comercializate pe siteul nostru pot fi modificate fara o notificare prealabila.

Disponibilitatea produselor

Deoarece compania noastra vinde si prin alte mijloace de comert , disponibilitatea produsele afisate pe site-ul www.unick.ro va fi confirmata la plasarea comenzii. Pentru detalii legate de stocurile si disponibilitatea produselor inainte de a plasa o comanda va rugam sa ne contactati prin intermediul numerelor de telefon, adresele de email sau de mesagerie puse la dispozitie pe site.

Inregistrarea pe site

Pe site-ul www.unick.ro va puteti creea un cont de utilizator cu o parola. Pe baza acestora puteti comanda produse de pe site ul nostru. Aveti acces deasemenea acces la activitatea dvs din momentul creearii contului. Va recomandam sa pastrati in siguranta parola de acces pe site ul nostru intrucat pentru orice activitate desfasurata prin contul dvs de utilizator sunteti responsabil.

Garantia produselor

Compania S.C. Unick International S.R.L. isi asuma responsabilitatea de a acorda garantie intre 6 luni si 24 luni pentru produsele afisate pe site. Perioada acordarii garantiei este afisata pe pagina produsului .

In momentul constatarii unei defectiuni va rugam sa ne contactati si sa stabilim de comun acord termenii de livrare, costul transportului si data rezolvarii garantiei.

Garantia se acorda oricarui produs cumparat de pe site care nu prezinta defectiuni provocate intentionatde catre cumparator sau avarii datorate unor accidente sau calamitati naturale.

Pentru detalii suplimentare legate de garantie va rugam accesati pagina: Garantie Produse.

Termeni si conditii de livrare 

Comenzile online vor fi livrate doar dupa contactarea telefonica a cumparatorului de catre un agent al societatii noastre . In acest sens va rugam sa lasati un numar de telefon mobil valid.

Termenul de livrare al produselor comandate este de maxim 48 ore din momentul confirmarii telefonice a comenzii in cazul in care se foloseste firma de curierat rapid.  

Va rugam sa ne furnizati datele de contact corecte, in special numarul de telefon intrucat veti fi contactat de agentul firmei de transport inainte de a ajunge cu coletul la dvs. Produsele cumparate de pe site vor fi trimise ori prin firme de curierat rapid ori prin intermediul masinilor societatii noastre atunci cand este cazul.

PRODUSELE NU SE POT RIDICA DE LA PUNCTUL NOSTRU DE LUCRU DIN BRAGADIRU. 

Pentru comenzi mai mari putem asigura transportul si cu vehiculele societatii noastre, in acest sens va rugam sa ne contactati.

Pentru comenzi mai mari de 300 lei (TVA inclus) beneficiati de transport gratuit .

Conditii si termene de plata

Plata comenzilor se va efectua la livrarea produselor (ramburs - la sosirea curierului) sau in avans. Societatea Unick International isi rezerva dreptul de a solicita plata unei comenzi in avans prin ordin de plata. Confirmarea platii va fi trimisa la adresa office@unick.ro, urmand ca dupa confirmarea transferului in contul bancar al societatii noastre sa trimitem comanda dvs. 

Preturi

Preturile afisate pe site-ul www.unick.ro includ TVA 19%. In acest pret nu este inclus costul de livrare al produsului decat daca produsul face parte dintr-o oferta speciala.

Pretul de achizitie/facturare este cel stabilit cu consultantul de vanzari in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale preturilor pe site fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 30 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv . Renuntarea si returnarea produsului se aplica doar la produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceiasi stare in care a fost livrat (ambalaj original, cu toate accesoriile primite, fara sigilii deteriorare si toate documentele care l-au insotit). Cheltuielile de retur sunt suportate exclusiv de catre client, rambursarea contravalorii se va face in maxim 30 zile de la retur.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor pentru care a fost facuta proba ori instalare software ( programe licentiate) si au fost ridicate de catre cumparator direct de la sediul nostru.

Pentru alte detalii va rugam sa consultati pagina Retur Produse

Litigii 

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

Dispozitii finale

SC Unick International isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.unick.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca nu ati gasit aici raspuns la intrebarile dvs, contactacti-ne prin formularul de contact de la adresa https://www.unick.ro/contact.html sau la numerele de telefon afisate pe site.