Descoperă Gama de Calculatoare All in One SH și Refurbished la Unick.ro

La Unick.ro, vă oferim o selecție variată de calculatoare All in One SH și Refurbished, perfecte pentru cei care caută eficiență și funcționalitate într-un design compact. Fie că aveți nevoie de un all-in-one pc i7 puternic, un sistem touchscreen intuitiv sau un model accesibil, gama noastră îndeplinește diverse preferințe și necesități. Aceste sisteme integrate sunt testate amănunțit pentru a vă oferi fiabilitate și performanță, toate într-un spațiu de lucru organizat și elegant.
550,00 Lei 467,50 Lei
Model PCWyse 5212 AIO Generatie Procesor AMD G-T48E Model ProcesorG-T48E Socket Procesor- Capacitate Memorie4Gb
1.050,00 Lei 892,50 Lei
Model PCOptiplex 3050 AIO Generatie Procesor i5 Generatia 7 Model Procesori5-7500T Socket ProcesorLGA 1151 Capacitate Memorie16Gb

Optați pentru un spațiu de lucru modern și eficient cu gama noastră de calculatoare All in One SH și Refurbished de la Unick.ro. Aceste sisteme integrează componente hardware puternice într-un design compact și estetic, oferindu-vă soluția perfectă pentru economisirea spațiului, fără a compromite performanța.

Performanță și Versatilitate

Alegeți dintre modelele noastre cu procesor i7 pentru sarcini exigente sau optați pentru configurații mai accesibile, toate oferind o integrare armonioasă între componentele hardware și software.

Tehnologie Touchscreen

Pentru o interacțiune și mai intuitivă, multe dintre calculatoarele noastre All in One includ tehnologie touchscreen, permitându-vă să navigați cu ușurință și eficiență.

Fiabilitate și Calitate Asigurate

Toate produsele noastre sunt atent verificate și recondiționate pentru a vă asigura o experiență de utilizare optimă. Beneficiați de tehnologie de vârf la prețuri avantajoase, cu garanția fiabilității.

Avantajele All in One SH de la Unick.ro

Design compact și estetic

Diversitate de configurații pentru toate nevoile

Opțiuni cu tehnologie touchscreen pentru o utilizare avansată

Calitate verificată și prețuri competitive

Explorați acum selecția noastră și transformați modul în care lucrăți sau vă bucurați de divertisment cu un calculator All in One SH de la Unick.ro. Fie că vă reorganizați biroul sau căutați o soluție eficientă pentru acasă, calculatoarele noastre vă oferă performanță, stil și valoare adăugată într-un singur pachet."

Filtre
Producatori (1)
Pret

Lei  –  Lei

  • 550Lei
  • 1050Lei
Procesor