Descoperă Laptopurile Second Hand i5 - Echilibru Perfect la Unick.ro

Unick.ro vă oferă o gamă extinsă de laptopuri second hand cu procesoare Intel i5, ideale pentru cei care doresc un echilibru între performanță și cost. Fie că aveți nevoie de un laptop pentru muncă, studiu sau divertisment, modelele noastre i5 second hand sunt verificate și pregătite să îndeplinească diverse cerințe, asigurând funcționalitate și durabilitate. Explorați oferta noastră și găsiți laptopul i5 second hand care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dumneavoastră.

750,00 Lei 637,50 Lei
Model LaptopPortege Z30 Generatie Procesor i5 Generatia 5 Model Procesori5-5200U Frecventa Procesor2.2 Ghz Capacitate Memorie8Gb
750,00 Lei 637,50 Lei
Model LaptopPortege A30 Generatie Procesor i5 Generatia 6 Model Procesori5-6200U Frecventa Procesor2.3 Ghz Capacitate Memorie8Gb

Optând pentru un laptop second hand i5 de la Unick.ro, beneficiați de o soluție cost-eficientă fără a compromite performanța. Procesoarele Intel i5 oferă puterea necesară pentru multitasking eficient, aplicații de birou, editare foto ușoară și chiar gaming ocazional, toate acestea la prețuri accesibile.

Avantajele Laptopurilor Second Hand i5:

Prețuri Accesibile: Obțineți performanță solidă la un preț redus, perfect pentru bugete limitate.
Diversitate: Gama variată de mărci și modele vă permite să alegeți laptopul ideal conform preferințelor personale.
Testate și Verificate: Toate laptopurile sunt riguros testate pentru a asigura funcționalitatea și durabilitatea.
Suport Client: Beneficiați de asistență la cumpărare și răspunsuri la întrebări pentru o experiență de shopping fără griji.

Descoperiți acum gama noastră de laptopuri second hand i5 la Unick.ro și investiți inteligent în tehnologie. Fie că vă actualizați echipamentul actual sau achiziționați primul laptop, modelele noastre i5 second hand oferă raportul ideal între preț, performanță și fiabilitate.

Filtre
Producatori (1)
Pret

Lei  –  Lei

  • 750Lei
  • 750Lei
Procesor
    Afiseaza toate (7)
Memorie
Capacitate Memorie
HDD/SSD
    Afiseaza toate (13)
Diagonala ecran:
Rezolutie display
Stare display
Webcam
Tastatura Laptop
Placa video dedicata
Touch Screen